Connect with us

Кино

ТЕД се завръща този юни в кината

Avatar

Публикувано

на

TED2 teaser posterСъжаляваме дами, но той се жени! Любимото ни мече с пиперлив хумор надена брачния хомот още в първия трейлър на ТЕД 2. Това обаче съвсем не означава, че приключенията на циничната плюшена играчка с човешка душа са приключили. Още в първите кадри от филма виждаме, че продължението няма да отстъпи на първата част по грубянски хумор и  брутални шеги.

От създателя на „Семейният тип“ (Family Guy) и „Приятелю, Тед“ – Сет МакФарлан, този юни идва продължението на обявената за най-касова комедия за възрастни – ТЕД 2. Продуцентите направиха специален подарък на милионите фенове по света с първия трейлър на филма близо половин година преди той да се появи на голям екран. В него виждаме, че циничната мечка най-после надява халката с Тами-Лин. Но за да бъдат истинско семейство, Тед трябва да докаже пред съда, че е човек. И тогава на помощ идва младата и красива адвокатка Сам Ел Джаксън (Аманда Зайфрид).

В ТЕД 2 има двама оцелели от първата част – Марк Уолбърг и Джесика Барт. Неразделният приятел на Тед – Джон Бенет (Уолбърг), ще направи всичко възможно да помогне на плюшената мечка, включително да дари сперма, за да може младото семейство да има дете. Джесика Барт отново ще влезе в ролята на любимата на Тед – Тами-Лин. Във втората част на филма ще видим още Морган Фрийман, чието появяване в трейлъра е колкото неочаквано, толкова и загадъчно.

ТЕД 2 идва в кината на 26 юни.

Continue Reading
Advertisement