Connect with us

Tехнологии

Теленор отваря първия си офис на открито в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

На 17 юни Теленор за първи път ще отвори своя „Офис на открито“ и в Пловдив. След двете успешни издания в София, желаещите да се насладят на работен ден в парка ще могат да го направят и извън столицата. „Офис на открито“ от Теленор ще отвори врати от 17 до 21 юни в Пловдив и ще бъде домакин на всички желаещи да работят в парка всеки ден от 9 до 18 часа. Креативният офис ще бъде разположен в парк „Дондукова градина“, до Регионалния природонаучен музей – Пловдив. Споделеното работно пространство ще има около 40 работни места, които ще включват необходимите
условия за успешна работа извън обичайния офис – работно пространство, удобни мебели и бърза интернет връзка, благодарение на отличната мобилна мрежа на Теленор.
В началото на септември пък „Офис на открито“ ще осигури по-лесна адаптация към работния процес в първите дни след летните отпуски на територията на Варна и Бургас.
Теленор ще се погрижи да направи посещението на офиса в парка не само приятно, но и допълнително полезно със серия от безплатни уъркшопи и презентации. С тях телекомът цели да подпомогне SOHO (small office, home office) потребителите, фрийлансърите и предприемачите с полезни за тях инструменти, познания, съвети и споделен опит, за да бъдат още по-успешни и ефективни и в крак с последните тенденции на пазара. По време на мини-събитията посетителите ще се запознаят с новости и успешни практики в дигиталната среда, в това число финансови разплащания, социални медии, мобилна фотография,
забавления за свободното време и други.
Подробна информация за програмата на събитията в „Офис на открито“ от Теленор ще бъде публикувана в страницата на специално създаденото Facebook събитие.

Continue Reading
Advertisement