Connect with us

Tехнологии

Теленор предлага сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs

Avatar

Публикувано

на

Теленор предлага сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs в търговската си мрежа и чрез Купи онлайн. Huawei Mate Xs е с гъвкав OLED дисплей, който е с диагонал 8 инча, когато е разгънат и с резолюция от 2200×2480 пиксела. В сгънато състояние смартфонът разполага с два дисплея с диагонали 6.6 и 6.38 инча. Falcon Wing дизайнът включва над 100 взаимосвързани части и материали, които правят системата на прегъване по-издръжлива.

Устройството има една четворна SuperSensing Leica Quad Camera, подредена вертикално. Тя включва 40MP широкоъгълна камера с бленда f/1.8, 16MP ултраширокоъгълна камера, 8 MP телефото камера с оптична стабилизация и 3D Depth Sensing камера. Камерата може да се използва и за снимки в селфи режим, когато смартфонът е сгънат.

Смартфонът е с осемядрен процесор Kirin 990 5G, 8GB RAM и 512GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 4500mAh, като телефонът поддържа технологията за бързо зареждане Huawei Super Charge. Софтуерът на Huawei Mate Xs е EMUI 10.1, базиран на версията на Android 10 с отворен код и не поддържа Google Mobile Services. Вместо това устройството разполага със софтуерните инструменти Huawei Mobile Services, както и магазинът за приложения Huawei AppGallery.

Теленор предлага Huawei Mate Xs на цена от 3779,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 174,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области – банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).

Advertisement
Continue Reading
Advertisement