Connect with us

Tехнологии

Теленор предлага услугата за защита на корпоративна информация Киберсигурност

Avatar

Публикувано

на

София, 01 август  2019 г. –Теленор, в партньорство със Стоун Компютърс АД, предлага услугата Киберсигурност, която осигурява активна защита на корпоративна информация, с цел предотвратяване на кражба на конфиденциална и чувствителна информация, предпазване от финансови загуби и злоупотреби, както и от негативна репутация на пазара в резултат от тях. 
Достъпна и лесна за използване и в същото време надградена с висока експертиза и инженерни познания, услугата Киберсигурност от Теленор е приспособима към нуждите на всяка организация и е съвместима с частен, хибриден или изцяло публичен облак. Предвидени са централизирана защита срещу вируси и спам, защитна стена, пълен контрол над приложенията, използвани на фирмените компютри, както и на интернет трафика, а в допълнение клиентът има възможност да получава периодични доклади за ИТ сигурността на организацията.  
Киберсигурност от Теленор се предлага в сътрудничество със Стоун Компютърс АД, в партньорство с над 15 международни технологични компании. Потребителите могат да избират между два типа специализирани устройства, в зависимост от своята изградена свързаност и скорост. Достъпът до корпоративните данни на организацията е криптиран, а потребителите на услугата получават денонощна поддръжка и периодичен статус на ИТ сигурността на фирмата. 
Киберсигурност се предлага срещу месечно заплащане и не изисква предварителна инвестиция от страна на потребителя. В зависимост от мрежовата инфраструктура на клиента, цената на услугата е 500 лв. на месец без ДДС за ползване на услугата с устройство Blue CPE, покриващо свързаност до 100 Mbps и 700 лв. на месец без ДДС с устройство Red CPE, покриващо свързаност до 500 Mbps.  
Пълна информация за тези и други предложения на Теленор е налична при корпоративните търговски представители на Теленор, както и на официалната страница на оператора www.telenor.bg. 
 
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области – банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.). 
 
Теленор Отдел „Корпоративни комуникации” 

Continue Reading
Advertisement