Connect with us

Tехнологии

Теленор предоставя отстъпка от 50 лв. за Huawei P smart Pro при връщане на старо устройство

Avatar

Публикувано

на

telenor huawei p smart pro

03 Февруари 2020г.

Теленор предоставя 50 лв. отстъпка от цената на Huawei P smart Pro при връщане на стар смартфон при условията на услугата Върни и вземи. Отстъпката от 50 лв. може да бъде комбинирана със стойността на ваучера за покупки от магазините на Теленор, получен при връщане на старо устройство. Предложението е валидно до 23 февруари за частни клиенти при сключване на договор за мобилни услуги, само в магазините на Теленор.
Huawei P Smart Pro е с 6.59-инчов безрамков дисплей с резолюция 2340×1080 пиксела, в който няма прорез за предна камера. Предната камера е с 16MP резолюция и изскача от горния край на смартфона. На гърба е тройна AI камера с 48MP основен сензор, 8MP ултраширок сензор и 2MP сензор, осигуряващ боке ефект при портретни снимки.
Смартфонът е с осемядрен процесор Kirin 710F, 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 4000mAh, като устройството има 3.5мм. жак за слушалки, както и сензор за пръстови отпечатъци, разположен отстрани.
Устройството разполага със слот за допълнителна карта памет до 512GB, както и поддръжка на DualSIM.
Теленор предлага Huawei P smart Pro на цена от 439,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или на лизинг за 20,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.
Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Continue Reading
Advertisement