Connect with us

Tехнологии

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Avatar

Публикувано

на

Konferentsiya 13.06.2019 25

На 13-ти юни се проведе SQL Server 2019 Discovery Day – традиционна среща на експертите в сферата, органзирана от Инспирит и SQL Master Academy.

За четвърта поредна година конференцията събра технологичната общност и представи новите тенденции и предстоящи възможности на излизащата в края на годината версия – SQL Server 2019. Покрити бяха теми, засягащи производителността на базите данни, интеграцията и имплементацията на big data клъстъри, както и множество теми, свързани с изкуствен интелект, анализ на данни и архитектурни решения в контекста на облачните инфраструктури.

Над 150 човека се събраха за представянето на новата версия. Специалисти от различни градове в страната, представители на компании, сред които Райфайзенбанк, ProCredit Bank, Девня цимент, Software Group, DXC, Dais Software, ОББ, ДСК Банк и редица други, взеха участие.

Освен техническите сесии, участниците имаха възможност да посетят сесии насочени към бизнеса и развитието му наред с технологиите, както и дискусионен панел. SbTech, Polycomp и SoftwareGroup бяха сред спонсорите на конференцията.

Маги Наумова, основател на Инспирит и екипът й са едни от най-дейните лица в SQL Server общността в България. Наумова е основател и на българската потребителска група SQL & BI User Group “Lets’ SQL Together!” – общност от повече от 400 специалисти в сферата на SQL Server.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement