Connect with us

EDM

Техно манифестация за деня на труда

Avatar

Публикувано

на

Истинска осем часова манифестация организира най-популярното техно движение у нас Метрополис на 30 април срещу 1 май – Денят на труда в столичния Зимен дворец на спорта.

Над 7 000 души станаха свидетели на уникалната парти атмосфера, която само Карл Кокс може да създаде. Въоръжен до зъби по последна дума на техниката, техно виртуозът за пореден път не даде нито секунда почивка на екзалтираните си фенове, които както винаги доказаха, че има защо България да е негово любимо място за свирене.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]DSC_2306[/media-credit]

Партито започна Ясен Петров, който бавно, но сигурно “вкара” публиката в настроението за вечерта. След него Джон Ръндел, лейбъл босът на Интек Рекордингс поднесе невероятно стилна комбинация от енергия и мелодия и доказа защо е любимият DJ на “Шоколадовия Буда”.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]DSC_2283[/media-credit]

За емоцията на Карл Кокс може да се пише много, но и най-талантливо написаният текст може само да се приближи до истинския вулкан от техно ритми и невероятни хармонии, който изригва, когато той застане зад пулта. Изключителният му талант, съчетан с истински технически перфекционизъм, както и уникалната му музикална култура оставиха без дъх абсолютно всички в залата от първата до последната секунда на близо четири часовия му сет.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]DSC_1765[/media-credit]

По традиция, DJ Steven сложи по безапелационен начин гръмогласната точка на без съмнение най-запомнящото се парти за първата половина на 2015 година.

Advertisement

Събитието се проведе с любезната подкрепата на водка FLIRT. Парти водката на България гарантира изключително забавление в най-чиста форма за всички фенове на един от най-обичаните диджеи в света Карл Кокс.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]DSC_2433[/media-credit]

Събитията на Metropolis се осъществяват с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

Continue Reading
Advertisement