Connect with us

Музика

Техно под тепетата: Метрополис се завръщат в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Минаха 13 години от последното грандиозно парти на METROPOLIS в “града под тепетата”. Пловдивските фенове още помнят легендарното участие на Josh Wink през 90-те в панаирното градче, последвано от Sven Vath през 2000 г. и Umek и DJ Misjah след това.

На 23 юни METROPOLIS се завръщат ударно в нова парти локация – спортна зала Колодрума!

Големият гост ще бъде един от любимите на българската публика в последните години DJ – Sam Paganini! Роден в Италия, още от ранна възраст той проявява интерес към музиката и е зад пултовете от 15-годишен. Увлича се по рок музиката, а най-силните му влияния са Pink Floyd, Led Zeppelin и Kraftwerk. Първата му продукция е от 1999-а, а през 2011 излиза Cobra EP за лейбъла на Richie Hawtin, Plus8. Следват множество успехи и няколко EP-та за добре познатите Drumcode и Cocoon. Именно за Drumcode излиза и дебютният албум на Sam – Satelite. Албумът е изключително успешен, като едно от парчетата – Rave – е гледано над 8 милиона пъти в Youtube и се задържа два месеца на първо място в класацията на Beatport и повече от година и половина в Top 100. Неговото уникално звучене, постига голям успех, както в ъндърграунд общността, така и в ‘мейнстрийм’ културата. Sam печели слава и като DJ – енергичните му сетове карат хората да танцуват на места като Amnezia (Ибиза), Awakenings (Холандия), Kappa Future (Италия) и Time Warp (Германия). Това е шестото му идване на родна земя, като всяко негово гостуване се радва на огромен успех сред българската публика, която той оставя без дъх до края на сета си.

снимка: PR

Advertisement

Другият гост на събитието – Layton Giordani, роден през 1992 година в Ню Йорк, ще дебютира през юни в България. За първи път посещава Pacha в Ню Йорк когато е едва на 15 години и е тотално завладян от електронната музика. Прекарва следващите няколко години в студиото и неговата отдаденост и целеустременост са възнаградени още преди да навърши 23. Има участия в най-добрите клубове в Ню Йорк като Cielo и Space. Първото му голямо издание ’Careless Suggestions за Phobiq Records го изстрелва към върха, намирайки място в сетовете на Deadmau5 и Carl Cox. Тракът му се задържа в TOP 100 на Beatport повече от половин година. Layton бива избран от Adam Beyer с Unspoken EP-то му за лейбъла TrueSoul през лятото на 2016. Младият диджей постига забалежителен успех в кариерата си с издаването на Rivington за Drumcode и определено си заслужава да бъде държан под око, защото ще продължава да изразява своята иновативност през 2017.

Билетите за партито са на цена от 30 лева в мрежата на Eventim.

Continue Reading
Advertisement