Connect with us

EDM

Тийн сензацията MARCUS & MARTINUS представят нов албум

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Сензационното поп дуо и тийн идоли от Норвегия, Marcus & Martinus, представят новия си студиен албум, озаглавен “Moments”! За записите на албума двамата братя работят със звезден екип от артисти и продуценти, като участват активно в творческия процес по създаването на песните в “Moments”.

Албумът у нас се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия и е наличен в онлайн магазина musicmall.bg, https://bit.ly/2H5FJDx

 “Moments” се издава с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

“Moments” е записан в различни студиа в Лос Анжелис, Осло, Стокхолм и Копенхаген и включва колаборации с артисти като Silentó и OMI, а списъкът с продуценти и автори в албума е повече от впечатляващ: Red One (Lady Gaga, One Direction), американското продуцентско дуо, отличено с награда „Грами“ – The Messengers (Justin Bieber, Pitbull), популярният авторски тандем от Швеция – The Family (Fifth Harmony, Iggy Azalea), продуцентът Thomas Eriksen (Jason Derulo, Astrid S) са само част от имената.

Advertisement

Red One, продуцирал световни хитове за суперзвезди като Lady Gaga, One Direction и Nicki Minaj, споделя: «Още преди да се запознаем, знаех, че Marcus & Martinus са много талантливи, но чак когато започнахме записите в студиото, разбрах, че те притежават удивителни вокални възможности. Освен това момчетата са забавни, енергични и готини, работата с тях беше истинско удоволствие.

В една от песните в албума, озаглавена “Never”, Marcus & Martinus си сътрудничат със сензацията от Ямайка – певецът и продуцент OMI, който счупи редица рекорди в платформата Spotify с повече от 1 милиард стрийминга общо на синглите, превърнали се в световни хитове, “Cheerleader” и “Hula Hoop”. Изключително талантливи млади артисти, които притежават необходимата харизма и енергия, която ще продължи да им отваря нови пазари и територии и ще предизвика интереса на тези, които все още не са чували за тях“ – казва OMI за колаборацията си с близнаците в албума.

“Moments” ни разкрива 16-годишните тийнейджъри Мarcus & Martinus пораснали в сравнение с предишния проект “Together” (2016), търсещи нови артистични хоризонти и различни музикални изрази.

“Moments” не е за отминали моменти, а за това, което се случва тук и сега. Албумът е посветен на всеки фантастичен миг от нашето пътуване. Животът ни е едно постоянно приключение, изпълнено с вълнуващи моменти“ казва  Marcus. А Martinus добавя: „Моментите са навсякъде: когато излизаш на сцената пред хиляди души или смехът на брат ми, когато разказва поредния глупав виц. Радостта, която споделяме заедно. Или щастливите лица на феновете при срещите ни с тях. Надявам се, че още много такива моменти ни предстоят“.

Пилотният сингъл от албума “Like It Like It” с участието на Silentó има вече над 15 милиона стрийминга в Spotify и над 30 милиона гледания в YouTube! Общо всички сингли от албума на Marcus & Martinus – “First Kiss” ,“Dance With You” , “Make You Believe In Love” (продуцирана от Red One)  и “One Flight Away” – до момента имат над 30 милиона стрийминга в платформата Spotify!

Advertisement

В края на 2017-та година популярността на Marcus & Martinus премина границите на скандинавските държави. Дуетът бързо си спечели лоялна фен база в редица европейски страни и през 2018 г. предстоят концерти в Германия, Австрия, Холандия, Полша, Гърция и други.

Вижте новият сингъл на Мarcus & Martinus – “Remind Me” – който излезе в края на януари 2018 тук:

На 09/02 стартира скандинавското турне на Мarcus & Martinus в редица градове в Норвегия, Швеция, Дания и Финландия. Турнето след това продължава до края на месец август в редица европейски страни, сред които Германия, Швейцария и Австрия, Италия, Гърция, Полша, Словения, Хърватска, Сърбия и Чехия.

Advertisement