Connect with us

Кино

Този уикенд Ръсел Кроу е Ной

Avatar

Публикувано

на

Звездният актьорски състав включва още невероятните Антъни Хопкинс, Ема Уотсън, Дженифър Конъли, Рей Уинстън и Логан Лерман

FilmBox е подготвила за зрителите една епична неделя вечер. Точно преди началото на Великденската седмица Filmbox Extra HD ще излъчи екшън-приключенския филм „Ной“ с участието на изключителния Ръсел Кроу. Той е носител на множество престижни награди, сред които и Оскар за главна мъжка роля. Филмът ще се излъчи тази събота от 22:00 ч. по Filmbox Extra HD.

Филмът „Ной“ изследва теми като съпричастност, справедливост, възмездие, гордост, вина и обич. Екранизацията едновременно подхожда с уважение към първоизточника на историята и представя могъщата сила на човешкото въображение. Продукцията също така се фокусира и върху злото, което е заложено в човешката природа. Въпреки че филмът е вдъхновен от библейската история за Ной, тя е така брилянтно режисирана от известния Дарън Аронофски, че може да се свърже и с настоящата действителност.

Продукцията представя главния герой Ной, изигран от Ръсел Кроу, като боец, оцеляващ при всяка беда. Задава се апокалиптичен потоп, за да накаже света, изпълнен с грехове. Ной и семейството му са избрани от техния Създател, за да поемат мисията за спасяването на света от изчезване. Те създават Ноевия ковчег и приютяват по двойка от всеки вид живи същества с надеждата, че ще бъдат пощадени в ужасяващите събития и ще възвърнат живота на земята след потопа. Историята проследява героите по време на изграждането на ковчега и след като семейството е вътре. Всички вълнуващи и драматични обрати на историята ще държат зрителите под напрежение по време на целия филм. Епичната история ще се излъчи тази неделя от 22:00 часа по Filmbox Extra HD.

„Ной“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement