Connect with us

Телевизия

„Томас и приятели“ се завръщат за нови приключения

Avatar

Публикувано

на

Любимата поредица за веселите локомотиви отново ще е с нас за 25 сезон

Томас е малък локомотив. Той е изпълнен със заразителен оптимизъм и знае, че светът е изключително интересно място, където може да срещне нови приятели, докато пътува. На остров Содор, където живее, има и приятели от Япония и Кения. Най-добрият му приятел е Пърси, който също е от Содор. Малките локомотиви се състезават помежду си, помагат за превозването на вагони до техните местоназначения и през цялото време не спират да се забавляват.

Излъчването на поредицата ще бъде предшествано от първия пълнометражен филм от новата версия на поредицата – „Томас и приятели: Състезание за купата на Содор“. Героите ще участват в надпреварата за титлата. Томас ще започне в отбора на Кана. Но достатъчна ли е екипната им работа, за да спечелят състезанието? В премиерните епизоди, малките герои ще трябва да транспортират изключително важна крушка и… части от ракета.

Филмът ще се излъчи на 28 май от 09.00 ч. по Boomerang. А премиерата на поредицата „Томас и приятели“ ще е на 30 май от 16.00 ч. отново по Boomerang. Като предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Continue Reading
Advertisement