Connect with us

Култура

„Том и Джери“ са най-любими по Boomerang

Avatar

Публикувано

на

Boomerang Study Results

От началото на 2022 г. каналът вече се излъчва изцяло на български език

Скорошно Facebook* проучване откри кои са най-обичаните предавания по детския телевизионен канал Boomerang. Малки и големи споделиха предпочитанията си, като назоваха кои са техните най-любими поредици. Резултатите са любопитни, като в тях се забелязва и голяма доза носталгия.

Оказа се, че родните зрители  харесват както по-модерните предавания, така и класическите. Начело на класацията застанаха „Том и Джери“, като 73% от зрителите, участвали в анкетата, ги назовават за свой фаворит. Следвани са от „Гризи и лемингите“ с 16%, а „Шантави рисунки-мисунки“, „Скуби-Ду“ и други предавания, бяха посочени като любими от 11% от гласувалите.

Сега все по-голяма част от зрителите имат възможност да се насладят на приключенията на любимите си герои, защото от началото на 2022 г. Boomerang вече се излъчва изцяло на български език. Популярният канал винаги е имал за цел да забавлява не само малките, а и родителите им. Не случайно голяма част от гласувалите посочват, че все още с радост гледат тези поредици редом с децата си. И това не е изненадващо, тъй като съдържанието е многопластово – изпълнено с остроумни шеги за големите, но също така приятно и безопасно за малчуганите.

Настоящето проучване бе проведено през декември 2021, като призова две поколения  да гласуват онлайн  чрез специално подготвена анкета и състезание в социалните мрежи на детската медия Bebok.eu. Проучването потвърди, че фенове на всякакви възрасти гледат и си спомнят с привързаност за любимите си поредици по обичаната телевизия.

Advertisement

Boomerang съпътства Cartoon Network като един от двата водещи детски канала, собственост на WarnerMedia в страната. Насочен е основно към момчета и момичета на възраст 4-7 години, като предлага вълнуваща комбинация от класически и съвременни предавания. А през следващите месеци предстоят още забавления с поредици като „Том и Джери“, „Гризи и лемингите“, както и „Скуби-Ду“.

*Източник: www.facebook.com/bebok.eu

Continue Reading
Advertisement