Connect with us

Кино

Том Круз влиза в света на чудовищата в новия трейлър на „Мумията“

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Един древен свят на чудовища и зли сили, станал символичен за златните години на Холивуд, ще възкръсне този юни в зрелищното приключение Мумията с участието на Том Круз. Новият трейлър на филма ни потапя в историята на митична древноегипетска царица, погребана жива преди хиляди години заради злите сили, които е призовала. В ролята на египетската красавица е София Бутела (Стар Трек: Отвъд). Звездният актьорски състав на филмовото приключение се допълва от носителя на Оскар Ръсел Кроу и Анабел Уолис.

снимка: PR

Когато героите на Том Круз и Анабел Уолис случайно се натъкват на древна египетска гробница, дори не подозират, че това не е обикновено светилище на загинал преди хиляди години владетел, а затвор за зла царица, която се е възползвала от своята власт, за да се сдобие със зли сили.

снимка: PR

Advertisement

Аманет била затворена дълбоко под земята, за да бъде спряна. Когато героят на Том Круз я освобождава по невнимание в наши дни, той дори и не подозира апокалипсиса, който е на път да бъде отприщен. Защото древноегипетската царица няма да се спре пред нищо, докато не преобрази нашия свят според нейните желания.

Мумията идва в кината, IMAX и 4DX на 9 юни.

Continue Reading
Advertisement