Connect with us

Lifestyle

Тони Димитрова, Тео и „Ангели в розово“ бяха заедно на парти

Avatar

Публикувано

на

Обичаната от поколения изпълнителка Тони Димитрова бе специален гост на станалото традиция благотворително розово парти, което се организира всяка година в началото на септември в Хасково. Редица гости, обединени от каузата да помагат на жени, пострадали от рак на гърдата се включиха в събитието, организирано от „Ангели в розово“, и тази година в „Баркод“ в града. На сцената бе и популярният и обичан от всички водещ Теодор Тодоров – Тео, който доставяше усмивки на всички, по специален начин, който само той може.

С чаша шампанско и под звуците на струнен квартет „Виолина“, всеки от гостите получи розова лентичка – символ на жените, борещи се с рака на гърдата. Изключително разнообразна програма, специален благотворителен базар и търг, средставата от когото са насочени към жени, пострадали от рак на гърда бяха редица от изненадите, подготвени за госите на партито, които се веселиха в най-доброто място за купон в града.

Част от артикулите, които бяха продадени сред гостите с наддаване – икони и картини, дарени от приятели на „Ангели в розово“ от цяла България ще красят и пазят домовете на новите си собственици, а букетите и цветята също са прекрасен подарък, с когото се сдобиха дарители, участвали в търга. Специален гост на партито бе Тони Димитрова, която поздрави гостите с няколко изпълнения и благодари, че е част от прекрасната инициатива. От своя страна, изпълнителката на „Ах, морето“, получи плакет за участието си.

Припомняме, че Теодор Тодоров – Тео получи благодарствен плакет заради подкрепата си за инициативи свързани с кампания в помощ на жените с рак на гърдата. Той му бе връчен от Даниел Шопов, директор на козметичната компания организатор на кампанията, по време на концерт част от националното турне „Благодаря! От любов към живота“, през декември миналата година.

Continue Reading
Advertisement