Connect with us

Кино

„Топ Гън“, приключенска анимация и светът на магията идват през септември в A1 Видеотека

Avatar

Публикувано

на

Есента чука на вратата, а с нея – и възможностите да останем вкъщи и да прекараме малко време пред екрана с близките си. А1 Видеотека е тук, за да помогне за избора на най-интересните ленти на сезона. Абонатите на Xplore TV могат да гледат над 20 000 заглавия, сред които през септември се открояват „Топ Гън: Маверик“, „Лошите момчета“ и „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“.

Едно от топ заглавията в А1 Видеотека през септември е „Топ Гън: Маверик“. Продължението на легендарния авиоекшън от 80-те отново среща зрителите с героя на Том Круз. Пийт „Маверик“ Мичъл вече е пилот изпитател след няколко десетилетия служба за американските военновъздушни сили. Мичъл приема да бъде инструктор на пилоти, трениращи за невиждана досега мисия. Това го среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу, син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус. С времето Мичъл разбира, че задачата може да коства всичко на тези, които се нагърбят с нея. „Топ Гън: Маверик“ ще е достъпен за абонатите на A1 Xplore TV от 8 септември.

През септември А1 Видеотека събира цялото семейство пред екрана с анимацията „Лошите момчета“. Лентата ни среща с пeт eлитни злодеи от животинския свят, нaчeлo c xитpия им тартор – Вълĸ. В опит да избягат от правосъдието, което ги настига след множеството им измами, злодеите започват да залъгват всички, че вече играят от страната на добрите. Всичко върви по план, докато Вълк не осъзнава, че наистина му харесва да бъде добър. Това поставя цялата банда на кръстопът – да продължат своя живот на измами или наистина да вършат добро. A1 Xplore TV дава възможност на абонатите да се насладят на анимацията с дублаж на български език, което я прави подходяща за цялото семейство.

Есента в А1 Видеотека започва вълнуващо и с най-новото попълнение в пoредицата „Фантастични животни“, която е част от света на вече легендарния Хари Потър. Третият филм се казва „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ и проследява историята на младия професор Дъмбълдор в битката му с могъщия черен магьосник Гриндевалд. Дъмбълдор знае, че не може да го спре сам и затова поверява на зоомага Нют Скамандър изключително важна задача. Той трябва да поведе една безстрашна група от магьосници, вещици и дори един храбър мъгъл (човек, който не притежава магически способности) на опасна мисия за спирането на Гриндевалд.

А1 Видеотека предлага на своите абонати над 20 000 други заглавия на хитови ленти. Те могат да наемат филм за 48 часа, по времето на които ще могат да го гледат неограничен брой пъти. Платформата има AI възможности, чрез които „научава“ предпочитанията на своите притежатели и с времето започва да им предлага все повече ленти по техен вкус.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement