Connect with us

EDM

Топ ди-джеи и артисти на HippieLandia 2017

Avatar

Публикувано

на

2017 06 08 06.17.59 1

снимка: ПР

HippieLandia Music Festival ще посрещне за втора поредна година под откирто небе всички слънчеви хора, готови за много и нови музикални преживявания. DUB FX, DAVE CLARKE, LSB & MC DRS, Gridlok са част от артистите, които ще звучат на открито в непосредствена близост до пистата на летище София. Фестивалът тази година ще разполага с три сцени с различна концепция и музикална програма.

На главната сцена ще се вихрят феноменът  DUB FX,  родният продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея, белгийската новоизгряваща звезда Poldoore, Future Sounds of Sofia, които ще представят специално шоу по случай 5-годишния си юбилей  и ще посрещнем изгрева с едни от най-големите имена на британската drum & bass сцена – LSB и MC DRS.

Dub FX 2

 DUB FX, снимка: ПР

За любителите на качествената техно музика, фестивалът е подготвил специална сцена, където хедлайнер ще е едно от най-големите, уважавани и значими имена в техно музиката – DAVE CLARKE. Редом до него на сцената ще се качат френският електронен гигант – Zadig, а с помощта на Институт Сервантес, в програмата ще вземе участие испанският продуцент TENSAL. Сцената ще открие ексцентричната австрийка с бразилски произход – Joyce Muniz, чието гостуване е със съдействието на Австрийското посолство в София.

Advertisement

Родният талант от град Троян и един от най-популярните и успешни bass продуценти в света – COOH / Balkansky / Ivan Shopov ще има своя собствена сцена, посветената на drum and bass музиката и нейните подстилове. На COOH BАSS Stage ще се качат холандeцът Gridlok, който ще представи чисто новия си албум – Z3R0 H0U2, с които оглави класациите само преди 2 седмици. Ектравагантният германец със сребърна усмивка и безкомпромисна селекция –  The Panacea, ексклузивна проява на COOH, както и новите надежди на българската басс сцена – Soulnd и D-Mental. Сутринта ще е посветена на hardcore сета на Joy.

Joyce Muniz

Joyce Muniz, снимка: ПР

Специална хамак зона за релакс и почивка ще бъде изградена между сцените благодарение на coBuilder- официален партньор на фестивала. coBuilder е международна компания, която създава единствени по рода си софтуерни продукти в сферата на данните и дигиталното строителство. Като ценител на иновацията и оригиналността във всеки аспект от дейността си, компанията се грижи за незабравими преживявания на екипа си и участието им в HippieLandia Festival го потвърждава. Научете повече за coBuilder на http://cobuilder.co.uk/

Истинските музикални фестивали са вече рядкост по нашите ширини и ето защо е важно да ги подкрепите, като просто си кипите билет, кажете на приятелите ли си и се заредите с добро настроение за нови музиклани приключения. Фестивалът HippieLandia доказа, че е преживяване, което е далеч по-вълнуващо от стереотипните партита в тъмни и кънтящи халета, спортни зали или прашни бетонни складове, а е и само на минути от центъра на София, използвайки метрото.

Билети Ранно Пиле на цена от 33лв. може да намерите само в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев №43/ и в бар Петък.

Advertisement

Стандартни билети на цена от 37лв. в цяла България в ОМV, к-ци Booktrading, На Тъмно и НДК.

Онлайн билети дирекно от http://bit.ly/HippieLandiaFestival

Повече подробности около артистите и фестивалните активности можете да откриете във Facebook:

HippieLandia Festival Official Pagehttps://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement