Connect with us

Фестивал

Топ ди-джеи и артисти от цял свят пристигат на музикалния фестивал HippieLandia 2017

Avatar

Публикувано

на

Main Stage

HippieLandia Music Festival ще посрещне за втора поредна година, под откирто небе, всички слънчеви хора, готови за много и нови музикални преживявания. DUB FX, DAVE CLARKE, LSB & MC DRS, Gridlok са част от артистите, които ще звучат на открито в непосредствена близост до пистата на летище София. Фестивалът тази година ще разполага с три сцени, с различна концепция и музикална програма.

На главната сцена ще се вихрят феноменът  DUB FX,  родният продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея, белгийската новоизгряваща звезда Poldoore, Future Sounds of Sofia, които ще представят специално шоу по случай 5-годишния си юбилей,  и ще посрещнем изгрева с едни от най-големите имена на британската drum & bass сцена – LSB и MC DRS.

Filter Techno Stage

За любителите на качествената техно музика, фестивалът е подготвил специална сцена, където хедлайнер ще е едно от най-големите, уважавани и значими имена в техно музиката – DAVE CLARKE. Редом до него на сцената ще се качат френският електронен гигант – Zadig, а с помощта на Институт Сервантес, в програмата ще вземе участие испанският продуцент TENSAL. Сцената ще открие ексцентричната австрийка с бразилски произходJoyce Muniz, чието гостуване се осъществява със съдействието на Австрийското посолство в София.

Cooh Bass Stage

Родният талант от град Троян и един от най-популярните и успешни bass продуценти в света – COOH / Balkansky / Ivan Shopov ще има своя собствена сцена, посветената на drum and bass музиката и нейните подстилове. На COOH BАSS Stage ще се качат Gridlok, който ще представи чисто новия си албум – Z3R0 H0U2, с които оглави класациите само преди 2 седмици. Ектравагантният германец със сребърна усмивка и безкомпромисна селекция –  The Panacea, ексклузивна проява на COOH, както и новите надежди на българската басс сцена – Soulnd и D-Mental. Сутринта ще е посветена на hardcore сета на Joy.

Специална хамак зона за релакс и почивка ще бъде изградена между сцените благодарение на coBuilderофициален партньор на фестивала. coBuilder е международна компания, която създава единствени по рода си софтуерни продукти в сферата на данните и дигиталното строителство. Като ценител на иновацията и оригиналността във всеки аспект от дейността си, компанията се грижи за незабравими преживявания на екипа си и участието им в HippieLandia Festival го потвърждава. Научете повече за coBuilder на http://cobuilder.co.uk/ 

Advertisement

Истинските музикални фестивали са вече рядкост по нашите ширини и ето защо е важно да ги подкрепите, като просто си кипите билет, кажете на приятелите ли си и се заредите с добро настроение за нови музиклани приключения. Фестивалът HippieLandia доказа, че е преживяване, което е далеч по-вълнуващо от стереотипните партита в тъмни и кънтящи халета, спортни зали или прашни бетонни складове, а е и само на минути от центъра на София, използвайки метрото.

Билети Ранно Пиле на цена от 33лв. може да намерите само в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев №43/ и в бар Петък.

Стандартни билети на цена от 37лв. в цяла България в ОМV, к-ци Booktrading, На Тъмно и НДК.

Онлайн билети дирекно от http://bit.ly/HippieLandiaFestival

Повече подробности около артистите и фестивалните активности можете да откриете във Facebook:

Advertisement

HippieLandia Festival Official Page:

https://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival/

HippieLandia Festival 2017 Event Page:

HippieLandia Festival 2017

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement