Connect with us

Култура

Трета книга от поредицата „Станисласки” на Нора Робъртс завладява книжарниците

Avatar

Публикувано

на

Sudrujnik cover

Шест книги за украинци с огнена кръв и смел дух – това ни очаква в сагата за братята и сестрите от рода Станисласки от авторката на романтични бестселъри Нора Робъртс. В книжарниците вече е трета част от хексалогията – „Съдружник по неволя”, която свързва съдбите на Рейчъл Станисласки и Закъри Мълдун.

Рейчъл е третото дете в украинското семейство Станисласки. В предишните две книги се запознахме със сестра ѝ Наташа, която намери пристан в лицето на Спенс Кимбъл, а във втора част – „Нежно откритие” – с брат ѝ, скулптора Михаил, който  превъзмогна многото различия, стоящи между него свикналата с разкош Сидни, и ѝ предложи сърцето си. В „Съдружник по неволя” красивата Рейчъл, която е и опитен адвокат, е наета от бившия моряк и настоящ съдържател на бар Зак Мълдун да защитава по-малкия му брат в съда. Нещата обаче добиват неочакван ход, когато момчето се влюбва в защитника си. Зак и Рейчъл заедно ще трябва да намерят начин да избавят младия Ник от неприятности и да положат началото на своята собствена история.

Почитателите на романтичния жанр добре познават непогрешимия стил на Нора Робъртс. Американката с ирландски корени стотици пъти е оглавявала класациите на най-престижните печатни медии отвъд Океана. Издателство „Сиела” съживява някои от най-запомнящите се бестселъри на писателката и ги превръща в блестяща поредица, в която предстоят още три тома в различни ярки цветове, носещи заряда на изтънчената романтика.

Continue Reading
Advertisement