Connect with us

Музика

Три дни до SOLAR SOFIA с Camelphat и Kevin De Vries в Арена София

Avatar

Публикувано

на

CamelPhat@Press shot jpg

CamelPhat, снимка: Press shot

Към мащабната продукция се включват и DubLab, които ще се погрижат за незабравимото визуално преживяване на публиката

Тех-хаус гигантите Camelphat доминират в света на денс музиката през последните години като разпродават различни хедлайнерски събития в Ибиса, както и участия в Tomorrowland, Creamfields и много други. Сега обаче двойката, която си партнира с легендата на Oasis, Ноел Галахър в песента „Not Over Yet” от албума им “Dark Matter”, ще изнесе емблематично шоу за първи път в България. Точно след три дни, на 10 февруари, SOLAR SOFIA ще посрещне ливърпулското дуо на сцената на Арена София. Заедно с тях ще бъдат и един от най-важните артисти на лейбъла Afterlife, Kevin De Vries, както и Liubo Ursiny – резидент на YALTA CLUB.

Авторски парчета с десетки милиони стриймове като “Cola”, “Breathe” и “Panic Room”, както и много качествени ремиски ще звучат с всичка сила от Арена София на 10 февруари. Към събитието се включват и DubLab, които ще поемат контрола над сценичния и визуален дизайн на шоуто. Микс-медийното студио, базирано в Лисабон, е отговорно за редица впечатляващи събития, които се открояват с перфектно съчетание на аудиовизуалните технологии с креативност и постигане на запомняща се видео комуникация с публиката.

Едно от най-впечатляващите звукови и визуални преживявания за годината ще продължи над девет часа в компанията на Camelphat,  които преди броени дни споделиха снимки от различни студийни сесии, потвърждавайки слуховете, че работата им по втория им албум е приключила. В разгара на кариерата си дуото пристига в България по покана на YALTA CLUB, събирайки хиляди фенове на качествените преживявания на едно място.

Advertisement

Все още можете да закупите вашите билети за SOLAR SOFIA от YALTA CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg

За повече информация следете Facebook и Instagram страниците на YALTA CLUB.

Continue Reading
Advertisement