Connect with us

Общество

Три световни хитови сериала по каналите на FilmBox

Avatar

Публикувано

на

Холандският телевизионен сериал „Престъпен свят“ (Penoza), австралийският „Младежки трепети“ (Puberty Blues) и белгийският „Момчета на повикване“ (Callboys) са новите заглавия в програмата на филмовите канали на FilmBox. От февруари българската публика ще има възможността да се наслади на трите хитови сериала, които бързо спечелиха киноманите по света. Новите заглавия ще предложат на публиката интересни сюжети, увлекателни истории и изключителна актьорска игра.

„Престъпен свят“ е холандски драматичен ТВ сериал, който постигна голям международен успех. Докато в Холандия вторият му сезон привлече седмична аудитория от над 1 милион зрители, негови римейкове бяха направени и в Полша, Русия и САЩ. Действието на сериала се развива в престъпния свят и разказва историята на Кармен ван Уорив (Моника Хендрикс), вдовица на наскоро убит нарко барон. След смъртта на съпруга си Кармен взема крайно и опасно решение – да тръгне по неговите стъпки, за да защити децата си. Премиерата на „Престъпен свят“ е на 1 февруари (четвъртък) от 22:00 часа само на FilmBox Extra HD.

„Младежки трепети“ е австралийска телевизионна драма, базирана на едноименния роман от 1979 г. Действието в сериала се развива в края на 70-те години на миналия век и разказва историята на Сю (Брена Хардинг) и Деби (Ашли Къмингс) – две неразделни тийнейджърки, които заедно навлизат в живота на възрастните. Премиерата на награждаваната драма е на 2 февруари (петък) от 22:00 часа по FilmBox Plus HD.

„Момчета на повикване“ е белгийска телевизионна поредица от 2016 г., харесвана от много зрители заради хумористичния си характер. Сериалът проследява възходите и паденията на четирима мъже, които създават своя компания за ескортни услуги. Когато бизнесът им става все по-успешен, те се сблъскват с неочаквани перипетии и се озовават в многобройни комични ситуации. Премиерата на „Момчета на повикване“ е на 11 февруари (неделя) от 22:00 часа по FilmBox.

През следващите няколко месеца FilmBox ще предложи на своите зрители още премиерни хитови заглавия, както и много изненади. Повече информация може да бъде открита на http://bg.filmbox.pl/.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement