Connect with us

Кино

Търсачи на съкровища, Редки коли и печалба по VIASAT EXPLORE 

Avatar

Публикувано

на

снимка: © Beyond Rights

Уникалните сем. Матюсън се завръщат с нов сезон на „Редки коли и печалба“ в петък, 12 август по Viasat Explore – най-мъжкия канал от ТВ семейството на Viasat World.

Всяка неделя вечер пък ще е отредена на рубриката „Ловци на съкровища“ с предавания като „Каменни хора“, „Ледени викинги“, „Търсачи на нефрит“ и най-вече „Австралийски търсачи на злато“.

И тук имаме новина: новият, 7-ми сезон на може би най-успешното предаване на Viasat Explore с австралийски произход, предстои на 1 септември!

Рубрика: Ловци на съкровища на Explore

Advertisement

Всяка неделя вечер от 7 август

Злато… нефрит… мрамор… риба… скъпоценни стоки… съкровища.Тези, които ги търсят, се нуждаят от умения, постоянство, издръжливост и воля за успех… тези, които ги търсят, са ловци на съкровища… и това са ловците на съкровища на Explore.

От канадци до австралийци и от италианци до потомци на викингите, техните инструменти са различни и методите им могат да варират, но целта им е една и съща: да намерят своето съкровище и да забогатеят.

Присъединете се към техния лов всяка неделя през август по Explore, с предавания като „Треска за нефрит“,   „Каменни хора“,  „Ледени викинги“ и най-вече – „Австралийски търсачи на злато“ ! Внимание: нов сезон от 1 септември!

Advertisement

Редки коли и печалба

Премиера от петък 12 август в 21:00 ч.

Сезон: 4

Брой епизоди: 12 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Bangers & Cash

Advertisement

Година: 2021

Торнтън-ле-Дейл – портал към планините в Северен Йоркшир, е известен с красивите си рекички и живописни къщурки със сламени покриви.

Благодарение на семейство Матюсън, сега той се е превърнал и в дестинация за купувачи на класически коли от цял свят. Семейството е династия от търговци на класически коли от Северен Йоркшир.

Докато членовете му търсят редки автомобили за продажба, те разкриват и трогателните и забележителни истории на собствениците им.

Поредицата следва семейство Матюсън, което открива и търгува с над 2000 автомобила годишно, както и с всевъзможни редки и ретро мотори и сувенири.

Advertisement