Connect with us

Култура

Убийството е само началото в пищната екранизация на „Смърт край Нил“

Avatar

Публикувано

на

DOTN DOMESTIC PAYOFF BG

На 11 февруари знаменитият детектив Еркюл Поаро се завръща на големия екран в предвожданата от Кенет Брана дългоочаквана екранизация на едно от най-емблематичните и обичани произведения на легендарната майсторка на криминални мистерии Агата Кристи – Смърт край Нил.  Обединяващ драма и трилър-мистерия в един разтърсващ сюжет, филмът ще ни качи на борда на парахода „Карнак“ и ще ни отведе по мистичните и величествени води на река Нил на незабравимо и вълнуващо пътешествие, в което идиличната ваканция на Поаро е прекъсната от жестоко убийство.

Убийството обаче е само началото! Всеки пасажер има мотив, всеки заподозрян крие тайна. Редица опасности и поредица шокиращи обрати ще държат зрителите в киносалоните в напрежение до самия край и само ненадминатият Еркюл Поаро може да открие истината. А тя е неочаквана, шокираща и брутална, и разкрива какви са смъртоносните последици от емоционалния хаос, предизвикан от пронизващата и обсебваща любов.

Новият трейлър на Смърт край Нил ни запознава с основните действащи лица в историята и ни потапя в уникалната атмосфера на заснетата на 65mm филмова лента величествената продукция, чийто амбициозен размах може да бъде усетен в пълнота единствено на големия екран.

Режисьор и изпълнител на главната роля на Еркюл Поаро в Смърт край Нил е номинираният за „Оскар“ Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Убийство в Ориент експрес, Пепеляшка), а сценарист е Майкъл Грийн. Впечатляващият звезден актьорски състав на филма включва Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Том Бейтман, Летиша Райт, Али Фазал, Доун Френч, Ема Маки, Софи Оконедо, Дженифър Сандърс  и др.

Разплитаме мистерията със Смърт край Нил от 11 февруари само в кината.  

Advertisement