Connect with us

Музика

УИКЕДА с концерт в Строежа на 11 ноември

Avatar

Публикувано

на

УИКЕДА ще направят клубен концерт тази сряда, 11 ноември. Събитието ще се състои в столичния клуб Строежа, а броят на пуснатите в продажба билети е само 150. Групата ще бъде в пълен състав – начело с Ерол Ибрахимов (вокали, бас-китара), Росен Григоров (китара), Владимир Георгиев-Попа (барабани), Ясен Обретенов (клавишни), Александър Борисов (тромбон) и Сандо Сандов (тромпет).

Предстоящият концерт на УИКЕДА е първи за групата от повече от две години насам в Строежа – иначе партньори от повече от десетилетие – и първи на новата локация на клуба – на Леге 10. Бандата ще напомни за себе си подобаващо – имайки се предвид скорошното им едногодишно отсъствие от родната сцена и още по-отдавнашно от Строежа, продължителността на сетовете в сряда вечер ще бъде над два часа и ще включват всичко най-популярно с марката Уикеда – „Обичам“, „Мариана“, „А ние двамата с Боби пием кафе“, „Няма да се дам“, „Уиски с фъстъци“, „Сканархия“, „Иван“, „Спомени“, „Ернесто Че Гевара“, „Затова, защото“, „Сватбъ“ и много други.

Билети за концерта на 11 ноември вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg – на касите в Строежа, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията. Цената им е 10 лв. Броят на билетите е ограничен до само 150, поради което се препоръчва предварителното закупуване!

Линк към събитието във Фейсбук:

WICKEDA – Live @ Club Stroeja – 11 November 2015!
https://www.facebook.com/events/1025475757496437/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement