Connect with us

Tехнологии

Умните часовници на Samsung – Gear S2 и Gear S2 Classic

Avatar

Публикувано

на

Феновете на технологичните устройства вече могат да намерят в магазините на Мтел един от най-очакваните аксесоари тази есен – умните часовници Samsung Gear S2 и Samsung Gear S2 Classic. Телекомът предлага устройството и в двете му разновидности – класически модел с черна кожена каишка, както и спортна версия.

Цената на моделите на изплащане е 27 лева на месец за Gear S2 и 29 лева на месец за Gear S2 Classic. В брой устройствата се предлагат срещу 590 лева за спортния модел и 620 лева за класическата версия.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Samsung Gear S2_2[/media-credit]

Samsung Gear S2 има 1.2-инчов Super AMOLED дисплей, въртящ се пръстен около екрана, разполага с интуитивен контрол с два бутона и може да следи трeнировъчната програма на своя притежател и пулса му. Gear S2 Classic предлага същите функционалности, но събрани в елегантна визия.

Благодарение на бързите и удобни функции на устройството, както и на множеството вградени сензори, Gear S2 е идеален личен асистент за всеки, който иска да отделя повече внимание на здравословното си състояние и своята фитнес форма. Той помага на потребителите да следват определена диета, както и да следят някои от основните си физически показатели, по начин който най-добре отговаря на собствените им потребности.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Samsung Gear S2 Classic_1[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Samsung Gear S2 Classic_2[/media-credit]

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement