Connect with us

Lifestyle

Участвай в циркова академия за малки и големи

Avatar

Публикувано

на

Филип Хараланов 2

Филип Хараланов, снимка: ПР

Екипът на „Цирк Де Ла Люлин“, който се състои от млади, интересни и много успешни артисти, организира Циркова Aкадемия. Първото й издание ще се провежда през февруари и март в София. В нея може да се включат малки и големи – от 7 до 50 г., начинаещи и напреднали.

Способностите, които всеки записал се в Академията ще придобие или надгради са в областта на: дуетна акробатика и поддръжки; въздушна акробатика; жонглиране и контактно жонглиране; визуална манипулация; пой, стаф и огнени предмети; магия и история на магията; еквилибристика – стойка на ръце и др; танц – съвременен и класически; балет и гимнастика; стречинг, физическа подготовка, ритъм, история на цирка и промяната му през вековете, магия, изготвяне на хореография, креативност, импровизация и др.

По време на Цирковата академия ще бъде организирано събитие „Отворени врати“, където близки и приятели ще станат свидетели на процеса на работа.
За финал ще бъде сътворено собствено представление, в което всички ще покажат какво са научили през този период, и номерата, които са измислили и сглобили заедно.
Преподавателите в Цирковата академия са високо квалифицирани и утвърдени в професията си артисти:

  • Андрей Михов – един от най-добрите съвременни магьосници на България;
  • Вероник Братанова – носителка на множество международни награди, професионален джаз и балет артист;
  • Диего Контрерас – професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа;
  • Елизабет Душкова – национален състезател по художествена гимнастика;
  • Луиза Контрерас – директор на компания за съвременно цирково изкуство „Цирк де ла Люлин“;
  • Филип Хараланов – международно признат артист в сферата на визуалната манипулация.

Запишете се за Цирковата Академия до 31 януари. Повече информация може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/550100238674367/ или на 0878798613.

Екипът на „Цирк Де Ла Люлин” организира циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични партита, курсове за деца, циркови работилници. Те имат богат опит от професионални изяви у нас и в повече от 11 държави..Оценката за техния професионализъм е участието им като полуфиналисти в петия юбилеен сезон на популярното телевизионно шоу „България търси талант“.
Други техни успехи са: участие във втория по големина карнавал в света – Карнавал де Тенерифе на Канарските острови; организиране на няколко издания на фестивала за съвременен цирк Mini Art Fest; участие във фестивали като WebIT, Fun City (Варна), Беглика, Нощта в Пловдив, Wake Up, Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest по време на Карнавала в Габрово, театрален фестивал Пиеро и др.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement