Connect with us

Lifestyle

УЧИЛИЩНИ ВЪЛНЕНИЯ И МНОГО НАГРАДИ В DELTA PLANET MALL

Avatar

Публикувано

на

Целия месец септември ще бъде изпълнен с приключения и забавления в Delta Planet Mall. Ще се проведат множество активности и ще бъдат раздадени награди на бъдещите ученици във Варна.

Училищните вълнения и подготовката за новата учебна година са много важни, затова Delta Planet Mall подкрепя учениците с кампанията Back 2 School от 1 до 15 септември, с която ще раздава интересни подаръци след покупка над 50 лв. А заедно с това се участва в томбола за спечелването на големите награди – 5 лаптопа.

На 15 септември ще се проведе събитие с участието на любимата изпълнителка на младите ученици – Дара, в колаборация с The center. От 16 ч. ниво 1 ще се превърне в голямо денс студио, където всички желаещи ще могат да научат хореография с помощта на учителите от най-голямото училище за съвременни хип–хоп танци в България. След това Дара ще изпълни няколко парчета, на които малките танцьори вече ще са научили хореография и ще могат да танцуват заедно с нея. Накрая Дара ще избере най-добрите танцьори и ще им подари стилни раници с автограф.

Ден по-рано, на 14 септември, ще се проведе събитие за по-малките деца – куклено мъпет шоу и караоке с Маргаритка. От 11 ч. с вход свободен Delta Planet Mall ще посрещне Биби, Мими, Бухалче и Маргаритка. Четиримата са истински звезди в света на най-малките и те ще разкажат на живо и с видео за най-важните навици в живота на децата. Ще има забавление, смях и песни.

В края на месец септември ще се проведе кампанията Back 2 90`s, с която Delta Planet Mall ще запознае варненци с игрите от 90-те. В рамките на три дни посетителите на мола ще имат възможност да играят безплатно на популярни игри на аркадни машини. Игрите ще приключат с голям турнир, най – добре представилите се ще спечелят награди – двойни билети за кино.

Advertisement

Училищните вълнения ще приключат със сладък край, тъй като в края на месец септември ще се проведе тридневен сладоледен фестивал, на който всеки ще има възможност да си спечели безплатен сладолед.

Какви други изненади ще има в Delta Planet Mall можете да следите на фейсбук страницата на мола.

Delta Planet Mall ви пожелава весело посрещане на новата учебна година!

Continue Reading
Advertisement