Connect with us

Спорт

Фабиан Канчелара: Джиро-то е по-трудно от Тур дьо Франс

Avatar

Публикувано

на

FollowFabian 1

„Джирото е прекрасно състезание и мисля, че заради изкачванията и начина, по който се движи трасето, е по-трудно дори от Тур дьо Франс“, коментира легендата на колоезденето Фабиан Канчелара в четвъртия епизод на поредицата на Евроспорт „По стъпките на Фабиан“ (#FollowFabian). Феновете на италианеца могат да видят ексклузивни кадри от подготовката на Канчелара за последното Джиро в кариерата му в сряда от 16:15 часа по Евроспорт 1.

„И преди съм твърдял, че в последния ми професионален сезон ще взема участие в Джиро-то, защото най-малкото съм наполовина италианец. Надявам се да има розово колело, каска и тениска, но не това е най-важното – победата е преди всичко“, допълва той в предаването „По стъпките на Фабиан“, което следва последните моменти от професионалната му кариера.

Освен преки предавания на всички 21 етапа от състезанието, екипът на Евроспорт е подготвил и разнообразие от допълнителни предавания, които да съпътстват тазгодишното издание на колоездачната обиколка на Италия. Към отбора на спортния канал ще се присъедини дългогодишният член на Team SKY Хуан Антонио Флеча, който ще получи ексклузивен достъп до състезателите и всички нови технологии, използвани от тях в борбата им да облекат заветната розова фланелка.

Стартът на Джиро д‘Италиа е от 15:30 часа на 6-и май на живо по Евроспорт 1.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]FollowFabian_3[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement