Connect with us

Lifestyle

Фантастичният атракционен парк отваря врати утре в парк Възраждане

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Фантастичен атракционен парк отвори врати преди Коледа в парк „Възраждане“, София. Зимна приказна битка „Динозаври срещу роботи“ представя историята на събуждането от хилядолетен сън на динозаврите в полите на Витоша, срещата им с „живите роботи“ и  възможността да съжителстват заедно в парка.  Изложбата е авторска концепция на създателите от Коко ейджънси със световна премиера в София, България. „Избрахме България за премиерна локация, въпреки че имаме запитвания от редица други страни, защото се гордеем с факта, че сме българска компания и смятаме, че българската публика заслужава да я види първа.“, заявяват от Коко ейджънси.

Атракционният парк ще гостува в столицата до 10 март следващата година. В него всички запалени любители на фантастичните светове ще открият 14 макета на динозаври и 14 анимирани робота. Децата ще могат да обяздят динозаври като T-Rex или Parasaurolophus, да стрелят в пейнтбол кът по динозавър или робот, да скачат на батут или да се радват на феерия от сапунени мехури. През уикендите организаторите са предвидили и парад на ходещите роботи. Зимна приказна битка „Динозаври срещу роботи“ е място за създаване на прекрасни запомнящи се моменти през зимата на открито за цялото семейство.

Изложбата е продуцирана от Коко ейджънси. Компанията създава мобилни атракционни паркове в цял свят. През изминалите 3 години повече от 4 млн. посетители са се докоснали до световете на Живите динозаври, дракони и роботи в световен мащаб.

Атракционният парк ще бъде отворен всеки ден от 10 до 18 ч. Посетителите са задължени да носят маски и да спазват дистанция от 1.5 м. Не се изисква зелен сертификат. Цената на билетите за възрастни е 15 лв., а за деца, студенти и пенсионери – 13 лв.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement