Connect with us

Общество

Фестивалният пас за One Dance Week 2018 е вече в продажба

Avatar

Публикувано

на

c1973b2a 4e9a 4d1d bb5c 6864b7ceb987

ONE DANCE WEEK 2018 ще представи изключителни артисти, които предизвикват фурор на световната сцена. Наши гости ще бъдат две от най-значимите имена, идващи от напълно неочаквани държави, далеч от традиционните европейски сцени, които буквално ще хипнотизират българската публиката. След това ще стигнем до тайна локация, където ще се докоснем до едно колкото необичайно, толкова и интригуващо преживяване. Специален фокус от 3 спектакъла ще ни срещне със съвременното лице на Литва. Най-младото поколение артисти ще бъдат представени във фокуса „Млади хореографи“. През 2018 ще се доближим до непознати и далечни страни и ще се сетим, че често сме повече еднакви отколкото различни.

Това са всички детайли, които ще споделим до момента. Очаквайте обявяване на пълната програма на ONE DANCE WEEK през лятото.

Фестивалният пас дава достъп до всички спектакли, част от програмата на 11-то издание на ONE DANCE WEEK (21.09 – 14.10.2018), и може да бъде закупен от касите на Easypay или онлайн на EpayGo.bg: http://bit.ly/EarlyBirdFestPass.

ONE DANCE WEEK е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Continue Reading
Advertisement