Connect with us

Музика

Фестивалът ОРИK събира над 120 музиканти

Avatar

Публикувано

на

20449300 1897746307145805 1305960484532807762 o

Фестивалът за независими артисти ОРИK ще събере над 120 млади професионални музиканти на  29-ти и 30-ти септември и 1-ви октомври пред Паметника на съветската армия в София. Зрителите ще чуят групи като: Jeremy?, Funky Miracle, Ogi23, RDMK, Миленита, Тома, MIRY, NU/ANCE, Bears and Hunters и десетки други. На сцената на тридневния фестивал ще се качат и няколко студентски и ученически банди, за които това ще е първият досег до многохилядна аудитория.

unnamed 1Водещите на ОРИК 2017 са актьорите Ованес Торосян и Петко Венелинов, известни с десетките си роли в киното и театъра. Те ще зареждат аудиторията допълнително с младежкия си дух и позитивна енергия.

Фестивалът се провежда под патронажа на кмета на град София г-жа Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Софийска община. Партньори са: SAMSUNG, които ще презентират най-новия модел смартфон Samsung S8; NET1 – телекомът на софиянци, които ще представят новости в телеком сферата и ще зарадват публиката със страхотни награди; Converse, любимата марка обувки на артистите, ще раздадат десетки награди на фаворитите на публиката и ще презентират рисувани арт кецове; Devin, ще с лее в изобилие, за да охлажда нажежените фестивални страсти.

Най-големите фенове на бандите ще има достъп зад сцената, където ще могат да се снимат с любимите си групи, да си вземат автограф и мърчандайз.
Посетителите на ОРИК ще могат да се насладят и на страхотните произведения на десетки творци, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри.

Освен музика, ще се леят студена бира и свежи коктейли, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ви се иска да напуснете площада през целия уикенд.

Не пропускайте шанса да изпратите лятото със стойностна музика и да се заредите със силно положителната енергия на ОРИК.

Advertisement

Платформата ОРИК е създадена през 2015 година, когато за първи път в рамките на 7 дни над 15 000 зрители се насладиха на над 100 независими артисти в центъра на София. Първото издание на ОРИК отново протече с подкрепата на Софийска община и под патронажа на кмета на град София г-жа Фандъкова. Създадел на ОРИК е OPREMEDIA, независима продуцентска компания, която вярва в изконните ценности и духовните потребности на човека. Мисията на OPREMEDIA е да прави обществото ни по-добро и по-одухотворено чрез изкуство и култура.

Continue Reading
Advertisement