Connect with us

Lifestyle

Фитнес инструкторът и готвач Емануел Июджи представи свое диетично меню в уютен столичен ресторант

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 14 декември в колоритния ресторант Red Coral Kitchen се проведе първата по рода си специална “Диетична и вкусна вечеря с Емануел Июджи”, по-известен като The Fitness Chef! Повече от 50 гости се потопиха в топлата и приятна атмосфера на вечерта – за всички тях Емо бе подготвил вечерята мечта – вкусна храна, създадена по най-добрия за тялото начин.

Събитието стартира с топло посрещане и здравословен welcome drink. Менюто включваше брускети от лимец, салата от белени домати с полумаслено сирене и маруля, залята с диетичен сос „Песто“, последвани от гръцка мусака с кайма и заливка от обезмаслен кашкавал, с леко запечена коричка. За вегетарианците Емо беше подготвил вариант без месо. Десертът беше брауни с ванилов сладолед, украсен с логото на The Fitness Chef. След успешно преминалото събитие, Емануел Июджи обеща, че ще разкрие диетичните съставки и рецептите за вкусните ястия на Facebook страницата си – The Fitness Chef.

снимка: www.takeapixel.com

Самият Емануел Июджи е успешен фитнес инструктор и бодибилдър, който с удоволствие изготвя режими на своите клиенти, много от които – звезди. Философията, която го кара да готви е именно желанието му да покаже на хората, че диетичното и здравословно хранене може да носи и наслада. Всичко, което е нужно – е да бъде поднесено с доза въображение и щипка финес.

Continue Reading
Advertisement