Connect with us

Tехнологии

Флагманът Xiaomi Mi 11 е в продажба във Vivacom

Avatar

Публикувано

на

Xiaomi Mi 11 side

Започнаха продажбите на най-новия флагман на Xiaomi – Mi 11 в търговската мрежа на VIVACOM. Впечатляващото устройство съчетава отлични работни характеристики, мощен процесор Qualcomm Snapdragon 888, голям OLED екран, стилен дизайн, тройна 108 МР камера и кинематографично аудио. Смартфонът се предлага в цвят Midnight Grey на цена от 49,98 лв. на месец с план Unlimited 150 в онлайн магазина на VIVACOM.

Xiaomi Mi 11 е оборудван с 6.81-инчов AMOLED DotDisplay дисплей, с резолюция 3200х1440 пиксела и честота на опресняване на картината 120Hz, за максимално зрително изживяване. Mi 11 се отличава със своята WQHD + свръхвисока резолюция и 10-битова цветова технология, която позволява изключителна яснота и плавни преходи на цветовете.

Дисплеят на смартфона е покрит с най-новото защитно стъкло Gorilla Glass Victus, а на капака има 3D панел от Gorilla Glass 5. Под дисплея се намира и скенера за пръстови отпечатъци за удобно и лесно отключване на устройството.

Високата производителност на Xiaomi Mi 11 е гарантирана от новия чипсет на Qualcomm Snapdragon 888 5G. В комбинация с мощния процесор, моделът разполага с 8 GB RAM памет и 256 GB вградена памет, благодарение на които работата с няколко приложения едновременно и превключването между тях e лесна и удобна. Смартфонът е оборудван с батерия с капацитет 4600 mAh и поддържа 55W жично зареждане, 50W безжично и 10W обратно зареждане.

Xiaomi Mi 11 въплъщава истинско джобно кино студио като предлага впечатляваща тройна камера със 108МР основен сензор, подкрепена от 13MP ултраширокоъгълен сензор с обхват 123 градуса и 5MP телемакро обектив за до 2х оптично приближение. Камерата има множество усъвършенствани режими за заснемане на видео съдържание с AI и качество 8К, 4К и други, а също и видео на забавен кадър. За красиви, контрастни и ярки селфита Mi 11 предлага 20 МР предна камера с изкуствен интелект.

Advertisement

Смартфонът има елегантен и същевременно лек дизайн, отличаващ се с извивките на дисплея и корпуса от четирите страни и приляга комфортно и удобно в ръката на потребителя. Моделът осигурява кинематографично аудио, благодарение на стерео високоговорителите Harman Kardon.

Xiaomi Mi 11 работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на VIVACOM. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на VIVACOM през 2021 г., след обновяване на софтуера от страна на производителя.

Всички потребители закупили Xiaomi Mi 11 между 05 април 2021 г. и 04 юли 2022 г. получават право на еднократна безплатна услуга за подмяната на счупен или повреден дисплей в оторизираните от Xiaomi сервизни центрове през първите 12 месеца след покупката.

Continue Reading
Advertisement