Connect with us

Lifestyle

Форумът MySuccess 2018 среща студенти и водещи мениджъри

Avatar

Публикувано

на

За осма поредна година студенти се срещат с успешни хора от бизнеса

За осма поредна година студенти от всички курсове ще имат изключителната възможност да се срещнат с предприемачи и представители на успешни международни и български компании в България по време на форума MySuccess.bg 2018 – Аз и БИЗНЕСЪТ 4.0, подкрепен от образователната организация ERP Academy.

Форумът ще се проведе на 22 февруари 2018 г. (четвъртък) от 09:30 часа в Софтуерния университет в София. Лектори на събитието са вдъхновяващи представители на Dentsu Aegis Network, Идеал Стандарт – Видима АД, Софтуерния университет и други.

Чрез споделянето на опит, практически примери и съвети от млади мениджъри, които вече са постигнали успешно развитие в големи и средни корпорации, студентите ще се уверят лично, че възможности за сериозно професионално развитие има и то е в техните ръце.

По време на събитието студентите ще се срещнат и разговарят с HR специалисти на различни компании за възможностите за успешно кандидатстване за стаж и работа. За тази цел ще има изложени специализирани щандове на компаниите-партньори.

Advertisement

Студентите ще се сблъскат с реални примери и бизнес казуси от практиката, както и ще получат полезни съвети за усъвършенстване на познанията от университета. Мениджърите ще споделят с тях какви са очакванията на българския бизнес от завършилите специалисти и какви умения и компетенции се търсят реално на пазара на труда.

По време на втората практическата част от форума ще се проведат специализирани уъркшопове и участниците  ще имат възможността в рамките на целия ден да решават в реално време практически бизнес казуси с помощта на ментори от няколко компании. Най-добрите от тях могат да станат и и техни служители.

MySuccess.bg – АЗ и БИЗНЕСЪТ 4.0 се организира от списание ENTERPRISE с любезното домакинство на Софтуерен университет и в партньорство с ERP Academy, Domino’s Pizza, Балдаран, Nescafe 3v1, AIESEC и LEO Bulgari, като цели да представи успешните млади лидери и да вдъхнови бъдещите специалисти да се развиват в България.

Официални партньори на събитието са Dentsu Aegis Network и Идеал Стандарт – Видима АД, с подкрепата на  „Нетинфо“, част от Нова Броудкастинг Груп.

Медийни партньори: NetInfo, Vesti.bg, DarikNews, EventsPRO.bg

Advertisement

Повече информация за форума: http://education18.mysuccess.bg

Continue Reading
Advertisement