Connect with us

Музика

ФСБ откриват втория национален рок фест „ХОТАЛИЧ“ ​- СЕВЛИЕВО`2018​

Avatar

Публикувано

на

​ФСБ ще превземат средновековния град и крепост „Хоталич“ ​в първия ден на Рок фест „Хоталич“ – Севлиево`2018.

Рок легендите обещават грандиозно шоу с незабравимите хитове: „Високо“, „Протегнах две ръце да те прегърна“, „Обичам те дотук“, „След десет години“, „Пак ще се прегърнем“ и много други.​ Това е единственият фестивал с участието на бандата тази година у нас.

Останалите изпълнители ​в рок феста все още се пазят в тайна​, но организаторите споделят, че готвят много изненади.

​Второто издание на феста в Севлиево ще бъде едно от мега музикалните събития на годината, а Севлиево ще затвърди окончателно титлата, която получи миналата година ​като​ „новата рок столица на България“.

За втора поредна година организаторите ще обявят и ​конкурс за най-добра фотография от рок феста. Припомняме, че миналогодишният фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“ вдъхнови хиляди любители на обектива да заснемат неповторими мигове от шоуто и атмосферата, а спиращи дъха кадри запечатаха магията на древната крепост ​“Хоталич​“​.  ​

Advertisement

Община Севлиево очаква всички феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“,​ който ​ще се превърне в традиция, благодарение на общите усилия на общината и на спонсори“, коментира кметът на Севлиево д-р Иван Иванов. По думите му „тази година ще изненадаме приятно феновете и ще им подарим едно незабравимо изживяване“.

Continue Reading
Advertisement