Connect with us

Tехнологии

Футуристичният Honor Magic 2 бе представен официално в Китай

Avatar

Публикувано

на

Оборудван с FullView дисплей с функция Magic Slide, процесор Kirin 980 и две AI тройни камери, Honor Magic 2 слага началото на нова смартфон ера, задвижвана от изкуствен интелект от трето поколение

Honor Magic 2, чудо на инженерната мисъл и технологичния опит на Honor, официално бе представен в Пекин. Стъпвайки на успеха на първия истински смартфон с изкуствен интелект Honor Magic, пуснат на пазара през 2016 г., Honor Magic 2 има за цел да изведе смартфон индустрията на съвсем ново ниво благодарение на огромния си набор от футуристични технологични възможности – първия в света FullView дисплей с функция Magic Slide и с почти 100% съотношение екран към тяло; процесорa Kirin 980 от следващото поколение, осигуряващ още по-смарт преживяване и по-голяма AI-процесорна мощ; YOYO, мощен виртуален асистент с възможности за предсказване не желания и машинно обучение; и две AI-камери с шест обектива, осигуряващи революционно фотографско изживяване.

Full-View дисплей с магически слайд, който разкрива нови хоризонти

Magic 2 e първият в света смартфон с FullView дисплей с функция Magic Slide. Той има изключително изчистен дизайн и предлага ненадминато потребителско изживяване, благодарение на своя превъзходен 6,39-инчов FullView дисплей с Magic Slide – магическа екранна функция, която прави възможен екранa без ноч. Смартфонът има почти 100% съотношение „екран към тяло“ и разполага с оптична технология за разпознаване на пръстови отпечатъци, вградена в дисплея. Всяко плъзване надолу по екрана отваря за потребителя вратата към невиждано визуално изживяване.

Следващо поколение процесор Kirin 980 с изкуствен интелект

Advertisement

Honor Magic 2 е оборудван с процесора Kirin 980 с изкуствен интелект, който е първият в света двуядрен NPU процесор. Благодарение на него моделът може да се похвали с изключително високи производителност и AI-изчислителна мощ при обработка, осигуряващи на потребителите впечатляващо AI изживяване.

С общ AI рейтинг от 4556 точки гласовият асистент YOYO стои в основата на интелигентността, с която Magic 2 впечатлява. Оборудван с компютърна визия, разпознаване на езици, способности за машинно обучение, както и система за вземане на решения и препоръки, YOYO е безценен помощник в ежедневието с потенциал непрекъснато да се учи и усъвършенства във времето. Възможностите на YOYO надминават възможностите на обикновения виртуален гласов асистент. YOYO може да мисли, да се учи и да се усъвършенства. Освен това YOYO предефинира взаимодействието между човека и изкуствения интелект, за да предостави несравнимо потребителско изживяване, базирано на различни запаметени сценарии. Това прави Honor Magic 2 най-умния AI телефон на пазара.

Невиждано качество на снимките благодарение на AI камера с шест обектива

Оборудван с 24-мегапикселова тройна основна камера и с прибираща се 16-мегапикселова тройна предна камера, Honor Magic 2 предлага революционно фотографско изживяване. В допълнение към функцията на задната AI камера да сегментира изображенията, извършвайки автоматично ретуширане на снимки чрез фина настройка на параметрите, прибиращата се предна камера предлага висококачествено 3D лицево разпознаване и възможности за различно портретно осветление, артистични селфита чрез разкрасителни филтри и ефекта боке.

Снимка: Джордж Дзао, президент на Honor, представя официално Honor Magic 2 в Китай.

Advertisement

Honor Magic 2 е нещо повече от чудо на инженерната технология, това е футуристично устройство, което несъмнено поставя Honor една крачка пред конкуренцията. Моделът ще предложи уникално потребителско преживяване и по отношение на звука благодарение на YOYO, FullView дисплея с функция Magic Slide, процесорa Kirin 980, технологията за разпръскване на топлина на базата на графен, 40W технология за супер бързо зареждане, сертифицирана от TÜV Rheinland, 3D бионичен детектор за светлина, първия в света Dual SIM Dual VoLTE, първия в света двучестотен GPS и безпрецедентна Wi-Fi скорост на сваляне на файлове от 1,7 Gbps. Оборудван с широк спектър от най-съвременни технологии и високопроизводителни ъпгрейди, Honor Magic 2 ще бъде телефонът на годината и ще изведе пазара на високите технологии на ново ниво. Революционният смартфон модел също така е поредното оръжие на Honor по пътя към целта му да стане сред трите най-добри мобилни марки в света в рамките на следващите 5 години.

Предварителните продажби на Honor Magic 2 стартират в Китай от днес, 5 ноември, във Vmall, JD, Tmall, Suning, YHD и GOME на препоръчителна цена от 3799 китайски юани. Официалната продажба в Китай ще започне от 6 ноември.

По време на премиерата на Magic 2 Honor също така представи и HONOR WATCH – своя първи флагмански модел смартчасовник. Оборудван с 1.2-инчов AMOLED кръгъл сензорен екран и двулицева каишка, HONOR WATCH е един от най-тънките смартчасовници на пазара. Снабден с първия чипсет с архитектура двойна невронна мрежа в индустрията, този смартчасовник може да работи 7 дни без прекъсване само с едно зареждане и поддържа функции като следене на сърдечния ритъм в реално време, точна навигация и проследяване на здравето. Стартът на глобалните продажби на смартчасовника е планиран за януари 2019 г.

Continue Reading
Advertisement