Connect with us

Lifestyle

Хайди Клум и Lidl залагат на вечната класика – денима

Avatar

Публикувано

на

LETSDENIM 3

снимка: ПР

Само седмица след бляскавия дебют на #LETSCELEBRATE, Хайди Клум и Lidl вече са готови със своята трета съвместна колекция. Тя залага на вечната класика – денима, и не случайно, носи името #LETSDENIM. Модната линия ще влезе в магазините на Lidl в началото на март месец догодина и ще предложи на потребителите класически дънки, серия деним предложения и за първи път – колекция, специално създадена за момичета.

Модерните визии този път са вдъхновени от втория дом на Хайди Клум – Лос Анджелис.

„Винаги съм била голям почитател на денима. Можеш да го комбинираш по много начини и е подходящ за всеки случай. Колекцията #LETSDENIM отразява именно тази гъвкавост и може да бъде адаптирана към всеки един стил“, споделя световноизвестният модел.

LETSDENIM 1

снимка: ПР

Денимът дава възможност за различни комбинации, без значение дали става въпрос за тесни джинси, ежедневна риза от деним или дънково яке. Елегантни пуловери, раирани тениски и модерни раирани чорапи ще придадат на колекцията весел и разчупен вид. Колекцията за момичета ще включва гащеризони, суичъри и други деним предложения. Творческа, градска и динамична – напълно в стила на Лос Анджелис, линията отразява не само стила на Хайди Клум, но и градската модерна визия на Lidl.

Advertisement

„След двете успешни съвместни колекции с Хайди Клум, ще се радваме да представим на нашите клиенти един от водещите акценти в модата не само за жени, но и за момичета – именно такъв безспорно е денимът. От началото на март 2018 г. в нашите магазини клиентите ще могат да се насладят на новата линия, която ще има характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Новата линия #LETSDENIM ще бъде налична във всички 86 магазина на веригата в страната като част от „Модната седмица на Lidl”. Едновременно с идването в България, новата колекция на световноизвестния модел ще дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.

Continue Reading
Advertisement