Connect with us

EDM

Хиляди посрещнаха най-специалния изгрев на July Morning на CACAO BEACH CLUB

Avatar

Публикувано

на

Doriyan Todorov © 0203

снимка: Дориян Тодоров

За поредна година няколко хиляди ценители на доброто прекарване избраха да посрещнат July Morning в любимия на всички Cacao Beach Club. Меломани от различни държави и всякакви поколения  споделиха емоцията така, както   може да се случи само и единствено на това събитие.  Всички те танцуваха на плажа заедно, слушаха качествена музика и попиваха лъчите на първото юлско слънце. Както всяка година на Cacao Beach, атмосферата беше повече от незабравима.

Тазгодишния July Morning ще остане задълго в спомените и благодарение на DESO & KAISKI – виновниците за почти всички летни клубни хитове. От началото до края, те осигуриха енергизираща музика и бийтове, напълно синхронизирани с морската обстановка. Качеството на сетовете им беше оценено от феновете подобаващо и партито буквално „изригна“. Под звуците на опияняващата музика, през цялата нощ ни забавляваше и ефектно шоу представено от shuffle dance танцьори, с атрактивни костюми.

След като партито приключи, идва ред за почивка – почивка, която за щастие няма да трае твърде дълго, защото предстои следващото голямо събитие, а именно гостуването на британския диджей и продуцент Third Son!

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете https://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts и http://www.cacaobeach.bg/.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement