Connect with us

Култура

Хитовата поредица за Скуби-Ду излиза на български!

Avatar

Публикувано

на

Cover Scooby Doo Matematika

Има едно страхотно говорещо куче, което е суперзвезда, и то се казва Скуби-Ду! На 21 март излизат на български първите три книжки с любимия анимационен герой на малчугани от всички краища на света. Весело илюстрирани и богати на игри, стикери и загадки, книжките ще очароват вашето дете, а кой не обича да се забавлява?

„Скуби-Ду“ е легендарна американска поредица, създадена през 1969 г. по идея на Уилям Хана и Джоузеф Барбера. Оригиналният сериал „Скуби-Ду, къде си?“ е измислен за Хана-Барбера от сценаристите Джо Ръби и Кен Спиърс и дизайнера на персонажи Иуао Такамото. Най-популярните версии на продукцията включват говорещо куче на име Скуби-Ду и четирима тийнейджъри.

„Скуби-Ду! Математика. Стикери, игри и загадки“ (16 стр., цена: 5.50 лв.) ще ви запознае с приятелите на Скуби-Ду: Шаги, Фред, Велма и Дафни. Те много обичат приключенията и постоянно са на лов за главоблъсканици. Заедно със Скуби-Ду се сблъскват с духове, вампири и чудовища, но винаги се измъкват невредими. В тази книжка чудовища няма, но уравненията са не по-малко интересни. И са толкова лесни! Освен стикери, игри и загадки, тук ще намерите герои, изрязани от хартия, мъфини, бисквитки и други интересни картинки.

„Скуби-Ду! Книжка за оцветяване с игри и загадки“ (48 стр., цена: 5.99 лв.) е фантастична книжка за оцветяване с участието на най-смешното куче на света. Очакват ви страхотни игри, тайни кодове, лабиринти и още мнооого предизвикателства. Както знаете, Скуби-Ду е домашният любимец и най-добрият приятел на Шаги Роджърс. Умее да говори на развален английски за разлика от повечето кучета в неговата реалност. Обичате ли анимационните филмчета със Скуби-Ду? Значи тази книжка ще ви омагьоса!

„Скуби-Ду! Книжка за оцветяване със стикери и загадки“ (16 стр., цена: 5.50 лв.) е още една приказна изненада с участието на опашатия герой. Съдържа изобилие от стикери, магии за снакс, машина за мистерии, призраци, вампири и още мнооого щуротии. Оцветете картинките и ще получите невероятен резултат! А после спокойно можете да помогнете на Скуби-Ду и неговата банда да прекосят всички лабиринти  и да напуснат страниците  усмихнати и готови за нови подвизи.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement