Connect with us

Телевизия

Хитовата поредица „Менхънт” на Discovery Channel се завръща с нов втори сезон

Avatar

Публикувано

на

Discovery Channel s Premiera na Vtori Sezon na Manhunt ot 13 i Septemvri Photo 1

Discovery Channel обяви днес завръщането на хитовата поредица „Менхънт” с ексклузивен втори сезон. В новите епизоди бившият морски тюлен и безстрашен авантюрист Джоел Ламбърт ще се опита да избяга от най-умелите преследвачи в света. Във всяка серия Джоел ще поставя на изпитание ловните си методи и техники в някои от най-опасните места на света. Ще бъдат ли от полза военният му опит и дългогодишната подготовка, за да успее да се справи с поредното предизвикателство? Вторият сезон на „Менхънт” прави звездното си завръщане по Discovery Channel на 13-и септември, от  21:00 ч.

„Изключително състезателният и вълнуващ характер на поредицата направи “Менхънт” истински глобален хит сред нашата аудитория.”, коментира Виктория Дейвис, VP, регионален мениджър Югоизточна Европа в Discovery Networks International. „Като експерт в преодоляването на опасности, Джоел е идеалният претендент за това предизвикателство. Вторият сезон е изпълнен с нови врагове, изпитания на способностите и местности, от които дебнат всякакви опасности, и ще държат зрителите под напрежение във всяка една секунда.”, разкри тя.

Заснети в Нова Зеландия, Монголия, Мексико, Шотландия, Флорида и Южна Каролина в САЩ, новите епизоди на “Менхънт” проследяват Джоел в ролята на преследвания, а отбор от способни опоненти със значително повече познания за местната среда ще върви по петите му. От умели горски ловци през шотландски преследвачи на елени до мексиканска полиция, Джоел ще се окаже извън своята зона на комфорт, без да е способен да предвиди техните действия.

Правилата на играта са същите: след като е бил оставен в отдалечена част от света с основен комплект за оцеляване – манерка с вода и първоначални запаси, Джоел има 36 часа да достигне определена крайна точка, докато всички преследвачи са плътно по петите му и са решени да докажат, че те разполагат с най-добрата тактика. От влажни тропически зони до ледени планински върхове, Джоел трябва да пробие пътя си през предизвикателно непредвидими терени, за да избегне залавянето. Дали ще успее, или ще стане жертва на своите преследвачи, или ще падне в плен на околната среда – предстои да разберем от 13-и септември по Discovery Channel.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]International Networks[/media-credit][media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]International Networks[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement