Connect with us

Култура

Хитовият български трилър „Хранилка“ с втори тираж

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

За по-малко една година първият тираж на романа „Хранилка“ беше изчерпан. Книгата излезе от печат в края на януари тази година и бе сред най-продаваните дебютни заглавия.

Дебютният роман на Иван Комита разказва историята на милионерски син и преживяванията му в света на богатите и известните, отношенията му с италианската мафия и личния му катарзис.

В края на октомври месец се състоя и премиерата на трейлъра към романа, за който зрителите споделиха, че напомня повече за трейлър на касов холивудски филм, отколкото на книга.

По повод новия тираж 6 души от последователите на автора в социалните мрежи и профилите на кампанията „Модерно е да се чете“ ще могат да си поръчат романа с персонално послание, автограф и специален книгоразделител долар.

Advertisement

Към корицата на второто преработено издание са добавени и отзивите на писателката Здравка Евтимова, актрисата Деси Бакърджиева и поп певицата Маги Джанаварова.

Завладяваща история. Разказ за възхода и падението, за илюзиите и измамното щастие, за привидно идеалния живот на богатите. Досега не бях срещала толкова точно описание на тези среди. „Хранилка“ ме държа до последно в напрежение. – Деси Бакърджиева, актриса

„Хранилка“ е като песен на Сирените, възпяваща живота на богатите – омайна, ритмична, мелодична, но би могла да те доведе и до ръба, ако не разчетеш правилно посланията ѝ. – Маги Джанаварова, певица

Иван Комита е своеобразен талант, той е от тези майстори на словото, които превръщат думите си в неврони, а книгите си – в едно необятно поле за размисъл. Той успява по неочакван начин да създава връзки между понятия, които, на пръв поглед, не са свързани. „Хранилка“ заслужава внимание и би спечелил  читателите от първата си страница и би ги държал в напрежение докрай. Затова препоръчвам всеки млад човек, всеки човек на средна възраст и всеки в зряла възраст да се обърне с чисто сърце към този роман и да го впише в своя духовен свят. – Здравка Евтимова, в интервю за БНР.

Романът „Хранилка“ може да се намери в по-добрите книжарници, както и да бъде поръчан онлайн с автограф от сайта на издателство „Книгомания“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement