Connect with us

Кино

Холивудска продукция търси българи да участват във филм

Avatar

Публикувано

на

Nu Boyana Film Studio 3

снимка: Nu Boyana Film Studio

Холивудска продукция, чиито снимки предстоят в следващите месеци, търси българи, които да се включат като статисти. Кастингът се организира от „Ню Бояна“ и е насочен към пълнолетни мъже и жени, като се търсят и професионални плувци. Всички желаещи могат да дойдат директно на място на 9 април, събота, от 10:00 до 14:00 часа на пилоните на НДК.

Организаторите не издават коя е филмовата продукция, но снимките ще продължат няколко месеца в София и Варна. Участието като статист е възможност за придобиване на допълнителни доходи, но и стъпка към създаването на важни контакти в индустрията.

Марияна Станишева, кастинг директор, който често работи по реализирането на филми в „Ню Бояна“, споделя за процеса: „При нас често снимаме големи международни продукции и в тях участват много български актьори и статисти. Тези възможности са в основата на професионалното развитие на много талантливи българи и мост към световната сцена.“

В София са снимани десетки международни хитови филми. В списъка на лентите, реализирани в студиата на „Ню Бояна“, попадат  „Непобедимите“, „Пътят обратно“, „Код: Олимп“, „Конан Варварина“, „Черната далия“, „Легендата за Херкулес“, „Бодигард на убиеца“,  „Диригентът“, „Да обичаш Пабло“ и „Рамбо“.

Advertisement