Connect with us

Култура

Цветина Цолова представя втория си роман „Случаят с третата сила“

Avatar

Публикувано

на

Artline Photo 3D jpg

Събитието ще се състои на 7 декември от 18:00 ч. на щанда на издателство Artline Studios в НДК.

Градско фентъзи с елементи на мистерия – така Цветина Цолова определя новата си книга, която ще бъде представена по време на 49-ия Софийски международен панаир на книгата.

Цветина Цолова е разказвач на фантастични истории, а „Случаят с третата сила“ предоставя нова доза свръхестествени приключения. Действието на романа се развива в София, където главният герой Григор е просто студент. Той винаги е имал странното усещане, че в Софийския университет се крие някаква тайна. Едва в трети курс обаче започва да разплита мистерията благодарение на новия си съквартирант, приятелите си и… един необикновен клуб.

След поредица от невероятни случки Григор става част от тайно общество, което има свои правила и крие безброй опасности. Григор ще опита да намери място за себе си там, обаче трябва да внимава – желанието му да бъде специален може да се окаже опасно.

Междувременно зловещо стогодишно пророчество започва да се сбъдва и само най-могъщата есперска сила може да го спре. Оказва се, че Григор е обрекъл всички, без дори да го осъзнава.

Advertisement

Макар и наситена с напрегнати моменти, книгата на Цветина Цолова предлага на читателите една история, изпълнена с много чувство за хумор. Авторката споделя виждането, че: „Хуморът е най-доброто лекарство срещу горчивината на живота и понякога ни е нужна само една кратка весела история, за да се почувстваме по-добре“.

Почитателите на фантастични сюжети ще могат да разговарят с писателката за абсурдните ситуации, с които ни сблъсква животът, и да получат автограф по време на представянето на „Случаят с третата сила“.

Повече информация можете да откриете тук: https://www.facebook.com/events/1367114104032887

Continue Reading
Advertisement