Connect with us

Музика

Цяло съзвездие за ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА на първия учебен ден

Avatar

Публикувано

на

aRBprrzy

BG MUSIC CHANNEL започва инициатива под надслов „Спортувай с БГ музика!”. Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика.

Инициативата стартира на 15 септември и първото мероприятие от поредицата ще бъде ЗВЕЗДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА в PARADISE CENTER.

В него участие ще вземат едни от най-обичаните звезди на българската поп, рок, хип-хоп и R’n’B сцена. Участие са потвърдили: Орлин Павлов, Били Хлапето,  Революция Z, D2, Руди, Дули, Ice Cream, Б.Т.Р., Skiller, Румънеца и Енчев, Дичо, SouthWick, DJ Marten.

Всички желаещи да премерят сили на тенис масата с любимите си звезди могат да се запишат за участие до 11 септември /петък/ на място в social club „We play“, намиращ се на ет.1 в PARADISE CENTER (за повече информация: https://www.facebook.com/weplaysofia, тел. 0887 082 080).

От 19:00 ч. на 15-ти септември организаторите от BG MUSIC CHANNEL са подготвили и още една изненада за всички ученици и посетителите на столичния мол – на „Водна сцена” в PARADISE CENTER, веднага след официалното награждаване на победителите в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ще се състои и ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ по повод първия учебен ден с любими български артист – изпълнители.

Advertisement

Освен лична среща със звездите, възможност за участие в турнира и празничния концерт, за посетителите на PARADISE CENTER в първия учебен ден ще бъдат подготвени още много изненади и незабравими емоции!

Continue Reading
Advertisement