Connect with us

Култура

„Черната вдовица“ само в кината на 9 юли

Avatar

Публикувано

на

Черната вдовица е сред най-популярните и обичани герои в киновселената на Марвел. Но какво всъщност знаем за загадъчната Наташа Романоф? Колко добре я познаваме наистина? Време е за нейната история! На 9 юли зрителите най-накрая ще могат да се насладят на впечатляващата мегапродукция Черната вдовица, бележеща дългоочакваното самостоятелно приключение на Романоф. По думите на продуцента Кевин Файги, за единадесет години няма друг филм, който феновете да са искали да бъде направен повече. И ето, че моментът настъпи!

В две специални видеа Марвел и неповторимата Скарлет Йохансон, която отново влиза в ролята на емблематичната Отмъстителка, предлагат допълнителен поглед към Черната вдовица. Затвърждава се обещанието за вълнуваща и емоционална история за трансформация, завръщане у дома и саможертва, разказана с въображението и размаха на най-мащабните продукции на студиото. Филм с впечатляваща визия и екшън и още по-впечатляващо сърце, Черната вдовица ви очаква в кината през юли, за да ви изненада с изживяване, каквото само Марвел и големият екран могат да ни предложат.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Advertisement

Черната вдовица се завръща само в кината на 3D и IMAX 3D на 9 юли!

Continue Reading
Advertisement