Connect with us

Музика

Четвъртото издание на MASTERPIECE OF WORLD OPERA предстои

Avatar

Публикувано

на

Четвъртото издание на  „MASTERPIECE OF WORLD OPERA “ ще събере на сцената на Софийската опера и балет, едни от най-изявените български оперни певци под диригентството на маестро Джузепе Сабатини. Събитието се организира от Италианската тъговска камара в България с цел членовете на камарата да се срещнат с представители на българския бизнес, за бъдещи партньорства на специален гала – коктейл в края на вечерта.

Благотворителната вечер ще се проведе на 14-ти декември от 19.00 ч, а част от събраните средства ще бъдат дарени за инициативата „Българската Коледа“, под патронажа на Президента на Р. България Г-н Румен Радев.

В програмата на „MASTERPIECE OF WORLD OPERA “ публиката ще чуе произведения на Джузепе Верди, Жорж Бизе, Джакомо Пучини и други изпълнени от солистите Диана Василева, Радостина Николаева,Таня Казанджиева- Угринова, Бисер Георгиев и Камен Чанев. За да бъде още по-магическа и незабравима коледната вечер за всички гости и техните семейства в програмата ще се включи и детски хор „Бодра смяна“ с изпълнението на популярни коледни песни.

„MASTERPIECE OF WORLD OPERA “ се провежда под патронажа на Посланикът на Италия в София Н.Пр. Стефано Балди и Посланика на Франция в София Н.Пр. Ерик Льобедел.

Билетите са с цени от 75 лв, 45 лв и 30 лв и могат да бъдат закупени от офиса на Италианската търговска камара в България.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement