Connect with us

Кино

Човешки съдби и подвижни градове рухват в новия трейлър „Смъртоносни машини“

Avatar

Публикувано

на

На 7 декември създателят на Властелинът на пръстените Питър Джаксън ви кани на изумително епично приключение в невъобразимия постапокалиптичен свят на Смъртоносни машини. Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към тежките условия и е приело нов начин на живот. Гигантски подвижни градове-хищници сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета.

Новият трейлър на Смъртоносни машини разкрива впечатляващите мащаби и невероятното богатство на света, роден от въображението на писателя Филип Рийв и пренесен на екран от носителя на „Оскар“, режисьор и майстор на специални ефекти Крисчън Ривърс (Кинг Конг, Хобит), и допълнително ни запознава с драматичната история на мистериозната главна героиня  Хестър Шоу (Хера Хилмар). Хестър е сирак и изгнаник, движена единствено от желанието да отмъсти за смъртта на майка си, но когато среща Том Натсуърти (Робърт Шийън), който води беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, съдбата ѝ отрежда много по-важна роля – роля, която ще промени и предопредели бъдещето. Двамата трябва да се изправят срещу безскрупулния Тадеуш Валънтайн (Хюго Уийвинг), който крои планове да построи наново могъщо оръжие от изминалата ера, довело до краха на човешката цивилизация.

Сценарият на Смъртоносни машини е дело на авторите на трилогиите Властелинът на пръстените и Хобит Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс. Продуценти са Зейн Уинър (Хобит), Аманда Уолкър (Хобит) и Дебора Форте (Goosebumps: Страховити истории), както и Фран Уолш и Питър Джаксън. Изпълнителни продуценти са Кен Къминс (Хобит) и Филипа Бойенс. В ролите, освен  Хера Хилмар и Робърт Шийън, са Хюго Уийвинг, Джихей, Ронан Рафтъри, Лейла Джордж, Колин Салмън, Патрик Малахайд и Стивън Ланг.

Смъртоносни машини ще грабят в кината на 3D и IMAX 3D на 7 декември 2018 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement