Connect with us

Общество

„Чумата“/ La Peste идва на 18 март по EPIC DRAMA

Avatar

Публикувано

на

891bc8ea b1a8 4c41 b61a 11b8de3f3f67 6 18282 La Peste JulioVergne

снимка: Sky Vision

Испанският ноар трилър в шест части „Чумата“/ La Peste идва на 18 март по EPIC DRAMA.

Черната смърт се спуска над Севиля от 16-ти век – един от най-богатите и значими градове в света. Тук е европейският вход към златото на Новия свят. Градът е привидно благочестив, а всъщност затънал в страх, алчност и битки за власт. Нравите в манастирите са разпуснати, публичните домове са регулирани и болниците са използвани като гробища. Управляват мистицизмът и хаосът.

Матео, бивш еретик, трябва да се завърне в града, който го е осъдил на смърт. Той копнее да изпълни желанието, изразено от най-добрия му приятел на смъртния му одър – да спаси Валерио, незаконния му син. След като Матео попада в града, той скоро е арестуван, но Светата служба му предлага сделка за опрощаване на греховете – ако реши серията от убийства в града, ще бъде оправдан.

Труповете валят, белязани със знака на дявола, а Матео е въвлечен в конспирация, която според него стига до върховете на властта в Севиля. Чумата продължава да унищожава града и натискът да се открие убиеца се увеличава.

Advertisement

Потопен в интриги и предателство, „Чумата“ е уникален конспиративен трилър, който ще ви изправи косата от напрежение и ще ви върне в сложните времена, когато обществените забрани и тайният хедонизъм вървят ръка за ръка.

Режисьор: Алберто Родригес
В ролите: Пабло Молинеро, Серхио Кастеланос, Маноло Соло, Хавиер Боте