Connect with us

Музика

Шарл Азнавур черпи Георги Тошев с гурме обяд и лимитирано вино

Avatar

Публикувано

на

sh aznavur

снимка: ПР

Уважаваният български журналист Георги Тошев бе посрещнат като скъп гост в дома на френската легенда Шарл Азнавур. Пред изненадания поглед на Тошев самият Азнавур му поднесъл чаша вино от лимитирана серия от богатата си колекция, складирана в избата му в Марсилия. Последвал обяд, достоен за най-изисканите френски ресторанти, разказва Тошев.

Той бе единственият журналист, допуснат лично за интервю с Азнавур в дома му по повод предстоящия му концерт в София на 30 ноември. Тошев сподели дълбокото си вълнение от факта, че срещата между двамата се случва точно в деня на годишнината от кончината на баща му, чийто любим изпълнител е Азнавур.

Цялото интервю ще бъде излъчено в някои от следващите дни в „Преди обед“ по БТВ.

Както вече е известно, специално за концерта столичната Арена Армеец ще бъде преобразена във френски театър с червен килим и сценография, потапяща изцяло зрителя в романтичната атмосфера на френския шансон. За да бъде пространството така аранжирано, капацитетът на местата е лимитиран до 5500 човека, които ще се насладят на най-красивите песни за любовта от 70-годишната кариера на Азнавур.

Advertisement

Логично за първо гостуване у нас на изпълнител от този ранг, промо билетите бяха изчерпани за по-малко от две седмици. В момента билети могат да бъдат закупени на редовни цени от 70 до 150 лв и ВИП места от 200 лв.  в мрежата на Eventim.

Подробности могат да се следят в официалното събитие във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1628783033860918/

Continue Reading
Advertisement