Connect with us

Музика

Шестгодишни български барабанистчета мерят сили с палки по време на международен конкурс

Avatar

Публикувано

на

Талантливи малки барабанисти от 6 до 16-годишна възраст ще мерят сили на италианска сцена през юни. Наши деца ще бъдат включени в ивента със съдействието на българския филиал на академията за сценични изкуства на Пол Маккартни – LIPA 4:19. Всяко дете или младеж, което иска да блесне с ударните си способности и да демонстрира чудеса с палките, трябва да изпрати любителски видеоклип с изпълнението си, с продължителност 60 секунди. Допълнително условие е да свири на барабани “Roland”.

Участниците в международния конкурс ще са разпределени в две възрастови категории: деца (6 г. – 11 г.) и юноши (12 г. – 16 г.).

До 31-ви май , видеозаписите трябва да се постват на фейсбук страницата на LIPA 4:19 https://www.facebook.com/Lipa419bg/?fref=ts. Подборът на финалистите в международния конкурс “The Best V-Drummer” ще приключи до 20 юни, а финалът ще се проведе на 10 юли в град Гуидицоло, Италия, когато след изпълнение на живо ще бъдат избрани победителите.

Световноизвестната марка музикални инструменти и техника – Roland осигуряват и голямата награда – чисто нови барабани от хитова серия на марката.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“662″]2 (1)[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement