Connect with us

Събития

Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“ в CCS

Avatar

Публикувано

на

Здравословното хранене е мисия възможна! Зарадвайте Вашите малчугани с незабравимо преживяване, като посетите заедно с тях: Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“. Това е поредица от образователни събития, реализирани от верига заведения Ola Taste of MED и насочени към най-малките. По забавен и интересен начин децата участват в приготвянето на ястията, сами си режат зеленчуците, след това опитват и от „произведенията“ си, убеждавайки се, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни. Когато малките участват в готвенето – то се превръща в увлекателен процес, а не досадно изчакване мама и татко да приключат със задълженията в кухнята.

Питателното и балансирано меню е съществено за здравето, без значение от възрастта. Ограничаването от любимите храни при малките не е лесно, пък и не е съвсем наложително. По-важно е децата да се научат да преценяват сами кое е добро за тях, да са запознати с качеството на храната и да могат да балансират между т.нар. fast food и питателната храна.

martie

снимка: PR

Затова екипът на Сити ентър София съвместно с Ola Taste of MED се подготвили кулинарно шоу за деца, в което главният готвач на Ola – Иванка Георгиева ще предложи съвети и хитрини за вкусни ястия. Г-жа Георгиева е специалист в готвенето с деца и ще покаже на малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване – бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите ще бъдат изненадани с много вкусотии и награди, а за тяхното настроение ще се погрижи неповторимия аниматор Чочо.

Събитието започва в 15:00 ч., на 11.10.2014 г. в Сити Център София, етаж 2 в зоната за хранене пред щанда на Ola Taste of MED .

Достъпът е безплатен, а ако искате вашето хлапе, да се включи в готварската магия, нужно е само да го регистрирате в интернет на адрес: www.ola-bg.com или на Facebook страницата на мола. Шоуто е подходящо за деца от 4 до 11 години.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement